Peuterspeelzaal "De Leeuwtjes”

Op zoek naar een leuke peuterspeelzaal?

De Leeuwtjes is veilig, vertrouwd en professioneel

Als ouder wilt u voor uw kind het allerbeste ook in de kinderopvang.
U vertrouwt uw kind niet aan iedereen toe.

Een heerlijke plek

Op onze peuterspeelzaal gaat uw kind op `ontdekkingsreis`. In een veilige omgeving onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers  leren de peuters ontzettend veel. We volgen de peuters in hun ontwikkeling en spelen daar op in met passende materialen en activiteiten. Uw kind leert nieuwe woordjes en zinnen, leert samen met andere kinderen spelen en delen…. Een bezoek aan de peuterspeelzaal is iedere keer een feest. Een heerlijke plek om de ochtend door te brengen.

Op onze locatie staat het kind  centraal door in het ontwikkelproces en het welbevinden het kind ook daadwerkelijk te betrekken. Door middel van een positieve benadering heten we ieder kind welkom. De basis van onze opvang is een veilige, uitdagende, innoverende, gestructureerde en sfeervolle omgeving.

Geïnteresseerd?

Kom dan geheel vrijblijvend langs (Dwingeloweg 19 te Winschoten)of bel met Bianca Poortman, zij is pedagogisch medewerker  0597-743104. U kunt haar ook mailen bianca.poortman@primenius.nl

Peuterspeelzaal De Leeuwtjes is geopend op maandag 8:30 - 11:30 uur en van 12:00 - 14:30 uur en dinsdag t/m vrijdagochtend van 8.30 -11.30 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.tamariki.nl of www.rkstvitus.nl .